HTML

Tisztaszívűek magasabb rezgésszintje

Tudatosság. Életjáték kirakós elemek és összerakási módjaik. Kiút a labirintusból.

Friss topikok

Linkblog

Spirituális Fizikoterápia

2011.08.06. 15:16 Tumbabba

 Épp a mágus én, elakadás, kreativitás megélése meditációmat írom, miközben várok, kísérőként a körzeti orvosi rendelő várótermében, s a kartonozónál, kihallom a fizikoterápia szót. Újra és újra.

(Miközben a mesélő ént szabadítom fel a torokcsakrában a kreativitás elakadásának szárnyait bontogatva.)

Fizikoterápiát javasolnak az angyalok ezek szerint, ugrik be a gondolat, ha már kihallom ennyiszer ezt a szót, fizikoterápiával lehet feloldani a kreativitás blokkjait. (A szóról nekem a gyógytorna és masszázs ugrik be először, bár nemcsak ennyiből áll.)

Van benne igazság, hiszen az elakadásokat különféle mozdulatokkal is lehet oldani. Alhasi fájdalmakra, elakadásokra, elfojtásokra pl. legjobb szerintem az ezt a területet mozgató sportok, táncok, pl a manapság divatos zumba, de akár a hastánc is jó lehet.

A napfonat csakra erősítésére például, erőnléti vagy küzdősportok alkalmasak, ahol saját fizikai erőnk határait ismerhetjük meg, és kicsit feszegethetjük is.

A táncsportok a szív- és torokcsakrának ugyanúgy kedveznek, s ha teljes átéléssel csináljuk, a koronacsakránkra is jó hatással van, mert a mély átéléssel táncolt mozdulatsor maga az ima a Mindenhatóhoz. Küldhetünk ilyenkor fénygömböket megtöltve szeretettel Földanyánknak és Égapánknak, és szívünk szakrális terében felépíthetjük Merkaba fénytestünket is a biztonságos térben és időben való haladáshoz.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: én mágus spirituális fizikoterápia kreatvitás megélése

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr963130058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása