HTML

Tisztaszívűek magasabb rezgésszintje

Tudatosság. Életjáték kirakós elemek és összerakási módjaik. Kiút a labirintusból.

Friss topikok

Linkblog

Jó időben jó helyen

2011.06.01. 17:46 Tumbabba

 Van úgy, hogy minden a helyén, a folyamat része vagy, rajta vagy az áramláson, s a meditáció, a tánc, az ima maga.

Ha részévé válsz, ha hagyod megtörténni,a válaszok maguktól jönnek, az érzések önmagukat oldják, s vágyak nélkül, csupán a létezésben, a másodperc töredékében, az időtlenségben megváltod önmagad.

S hogy kihagynál egy szintet? Ki mondta, hogy muszáj vágyni? Ki mondja hogy szintek vannak? Ki mondja, hogy nem járulhatok Isten szent színe elé, ha nem megyek végig a fejlődési szakaszokon?

Az elme. Ő az aki harcol, analizál, kategorizál.

A létezés fénycsarnokában az isteni végtelen minden gyermekét szintek nélkül is, önnön ártatlanságában látja, s befogadja.

S mi van ha én nem akarok vágyni? Hiszen minden a helyén. Ha ezt az érzést élem át újra és újra, látom és befogadom a végtelent, tudom és elhiszem, hogy megérdemlem a bőséget, akkor minek vágyni? 

Hiszen minden adódik magától.

Ha befolyásolom a történetet, azt amelyikben minden a helyén van, az elmém földi vágyaival, máris kizökkenek, már nem táncolok, nem hiszek már abban, amit éppen átélek.

Csukd be a szemed, nyújts ki a kezed, de előtte kattints ide a folytatáshoz: 

Vagy másold a böngésződbe:http://gyermekvallas.hu/uj-vallasok/a-befogadasrol-angyalokkal

Szólj hozzá!

Címkék: harc fény befogadás elme

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr842949352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása