HTML

Tisztaszívűek magasabb rezgésszintje

Tudatosság. Életjáték kirakós elemek és összerakási módjaik. Kiút a labirintusból.

Friss topikok

Linkblog

A valóságunkat gondolataink teremtik

2011.06.05. 18:31 Tumbabba

Elfogadás,beengedés. Minden úgy van jól, ahogy van. A nehézségek erősítenek. Többször döbbentem már rá. Pl. jött egy helyzet, "megküzdöttem" vele, megoldottam nagyjából, s utána figyeltem az érzést. Jó érzés volt, erősebbé tett. De ha harcolok, zárkózom előle, foglalkozom vele, újabb és újabb helyzetek adódnak, s nem oldódnak fel soha, csak mókuskerékként körbe és körbe forogna.

Az ellenállás, a folytonos kritika, a panaszkodás, merevvé teszi a lelket, ha mindenkit folyton kritizálunk, hibáztatunk. Van egy látszólag egyszerű feladat, ajánlom kipróbálásra: figyeld magad, hogy hányszor kritizálsz, vagy hányszor panaszkodsz egy nap. Hányszor hagyja el negatív szóáradat a szád? Ha nyakon csíped, egyre kevesebb lesz belőle. Hiszen ezek főleg a te energiaszintedet gyengítik nap mint nap. 

Teljenek úgy a napjaid, hogy átneveled magad, nincs több panasz, nincs több kritika, minden úgy van jól, ahogy van. Persze nem fásultan, hanem a figyelem másra irányításával. Lásd meg inkább a szépséget, a mosolyt, a jóérzéseket, s ne vegyél tudomást az energia lehúzó, rezgésszám csökkentő tényezőkről. Ha valaki panaszkodik, s muszáj meghallgatnod, mert úgy érzed, megbántod, ha nem teszed, magadban énekelj valami dallamot, vagy kívánj neki valami szépet, vagy kérd meg a fényangyalokat, hogy segítsenek neki átformálni, másképp látni ezt a helyzetet. De akár ráveheted arra is, hogy irányítsa át a figyelmét a szép dolgokra,s  körülötte is változni kezd minden.

S egy napon azon kapod magad, hogy nincs több panasz, nincs több kritika, állandó magas rezgésszámon rezegsz, s az élet áramlik. Minden a helyén. Magától.

 

 

 

Ha érdekel a tudatosság, nézz be a http://tudatos.gyermekvallas.hu oldalra.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolat valóság tudatos

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr572959639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása