HTML

Tisztaszívűek magasabb rezgésszintje

Tudatosság. Életjáték kirakós elemek és összerakási módjaik. Kiút a labirintusból.

Friss topikok

Linkblog

Gondolataink mágnesek

2011.06.08. 16:59 Tumbabba

Azt vonzzuk, amit gondolunk. Minden és mindenki, aki körülöttünk van, saját gondolataink eredménye.

Fogj egy szótárt, kifejezéstárt, s nyisd ki bárhol. Mi az első szó, amit észre veszel? Menj tovább. Jókedvet ébresztő szavak, vagy inkább borús kifejezések? Milyen hangulatban vagy? Figyelj befelé. Ez is mutatja, milyen érzés uralkodik éppen benned, még ha nem is volt tudatos eddig.

Most gondolj valami szépre, kicsit csukd be a szemed, s merülj bele az érzésbe. Figyelj a levegő vételre. Próbáld ki újra a szavak figyelését. Bármilyen könyv is megfelel, nyisd ki, bökj rá egy szóra, olvasd el, aztán nyisd ki egy másik lapon, bökj rá, olvasd el, stb. Legalább 10 szóig meg se állj.

Ugye milyen egyszerű magasab rezgésszámra hangolódni?

Sok mindent szeretnénk bevonzani, ami jó érzést kelt bennünk, de ehhez át kell hangolnunk magunkat, s nyakon csípni leeresztett állapotainkat is. Hiszen a testünk, lelkünk egy hangszer, amit saját magunk vagy rosszabb esetben a környezetünk hangol. Figyeljünk, s könnyedén megtanulunk kedvünkre való dallamot játszani rajta, amely vonzza a sikert, bőséget, elégedettséget, anélkül, hogy bármit tennünk kellene érte.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szép szavak magasabb rezgésszám

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekvallas.blog.hu/api/trackback/id/tr342968252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása